vineri, 8 martie 2013

DIY – Rock a cardigan + Konad plate & nail polish


La multi ani, domnisoare, doamne, mamici si bunici!

Astazi am avut zi libera de la serviciu, insa tot nu am reusit sa recuperez tot ce imi propusesem. Sunt totusi bucuroasa ca am primit coletul cu comanda de pe Latino Nails de care sunt super incantata J de-abia astept sa testez lacurile de transfer si noua placuta. Am mai imbogatit colectia de accesorii cu doua nuante de paiete hegagonale: albastru si argintiu cumparate de la un magazinas din oras.



Cum spuneam, am mai avut o sesiune de lucru manual J. Acum ceva timp, sora mea si-a cumparat un cardigan pe care nu l-a verificat cu atentie, iar cand a vrut sa il poarte a constatat ca avea un mic defect undeva pe umar, spre maneca in jos, un fir rupt. Trebuie sa precizez ca este exact opusul meu...nu are rabdare la cumparaturi si prefera sa le faca cat mai rar posibil :P.



Asa ca a trebuit sa gaseasca o solutie pentru a-l purta. Cea mai buna varianta a fost tot cea cu tintele metalice, le-am achizitionat tot de la targul de la Carrefour  cu 0.40 lei/buc, s-au aplicat foarte usor pentru ca piciorusele au intrat foarte usor in material si fiind lungi, le-am putut intoarce cu usurinta catre interior.










Maine revin cu impresii despre podusele Konad, sper sa nu ma dezamageasca pentru ca am nevoie de lacuri pentru animal print J

Seara frumoasa, dragelor!

Ana

3 comentarii:

  1. Foarte frumos cardiganul ,sa-ti porti cu placere.
    Nu stiu ,daca ai observat - dar hainutele cu tinte sunt cam piperate in oras...mai ales de cand e isteria asta cu moda la tinte.
    Te astept pe la mine :)

    www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ Multumesc pentru gandurile frumoase si momentele petrecute pe blog! ♥ ♥


Postari similare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...